Karrieredagen 2016

Karrieredagen 2016

Karrieredagen 2016
/  Off comments

Karrieredagen 2016 gikk av staben på universitetets største auditorium 29. September. Åpningsseremonien ble ledet av Terje Sporsem og hans ekstreme underholdningsevner. I tillegg hadde våre hovedsponsorer PwC og Nordea en presentasjon om seg selv som bedrift og deres karrieremuligheter for studentene. Det ble arrangert gøyale konkurranser hvor elevene blant annet kunne vinne gavekort og andre morsomme premier. I år ble KD sponset av Sørlandschips som studentene kunne nyte under foredragene.
Deretter var det åpning klokken 11:00 i Vrimlehallen der et hundretalls studenter deltok og fikk knyttet nye bekjentskaper til og med rundt 30 bedrifter utover dagen.

Ronny Delia, tidligere trener for Celtics og nåværende trener for Vålerenga, avsluttet Karrieredagen 2016 med et berikende motivasjonsforedrag. Her snakket han om sine tidligere erfaringer som både trener og lagspiller, og gav nyttige råd om livets lange løp.
Deretter ble det arrangert mingling mellom bedrift representantene og studentene på Østsia, studentkroa på UiA. Her ble det servert deilig lasagne og drikke for de som ønsket det. En sykkel, gavekort på både Kiwi og fra en rekke andre bedrifter ble loddet ut gjennom blant annet en kahoot. Dette ble svært bra mottatt av studentene og de fikk møte bedriftene i en enda mer avslappet atmosfære.


”En dag full av praktisk lærdom og sosiale bånd. Under karrieredagen viser næringslivet sin interesse i studentene og legger et godt grunnlag for fremtidige samarbeid. Utrolig givende der et innslag av komedie og underholdning fullførte sirkelen.”
― Jonas Driveklepp om KD 2016, student på Integrert master i sivil


Alt i alt vil vi i Karrieredagen 2016 takke for et vellykket arrangement og vi håper å se dere alle den 26. Oktober 2017!

― Oss i Karrieredag utvalget
Comments are closed.

© 2018 Karrieredagen UiA Kristiansand.All Rights Reserved.